Halsfluss?

Har skitont i halsen och varit sjuk i snart rn vecka. Har beställt tid för provtaging imorgon, får se om jag mår bättre eller om jag måste släpa mig dit :(.

Annars är det skoldag på schemat imorgon samt veckohandling. Men har absolut ingen energi just nu så allt känns bara superjobbigt.

Good night!

Sitter bara här...

...och hickar. För jäkligt, det går bara inte över!
Ska snart åka till skolan, men ska ta tag i lite instuderingsfrågor innan dess, förhoppningsvis. Ja, just det och så ska jag göra mig själv lite presentabel också.

                           

Åter till verkligheten

Imorgon är det skolvecka igen, men det börjar kännas lite lättare nu. Jag har lättare att identifiera mig med socionomyrket och detta rullar på i ett bra tempo. Ska beställa lite böcker ikväll också, dyrt och tråkigt men o så nödvändigt.

Börjar 10 imorgon och går till 16, så med högskolemått mätt är det en lång dag. Wish me luck!

              

Lite musikalisk glädje


Tillbaka, tomhänt

Det blev ingen byrå. Men jag fruktar ej, blocket är nästa mål för dagen. Vi åkte iväg med mina svärföräldrar, och nu är de här och hjälper till med diverse hylluppsättningar o.s.v. Fantastiskt, nu är snart vårt hem faktiskt ett, hm, ja; hem. Framsteg sker ständigt. 

A woman´s right to shoes

Hösten är i annalkande enligt rykten och jag behöver skooooooor. Det enda paret jag äger som går att använda i höstvädret är ett par brun-gula NIKE basketkängor som jag köpt för 200 spänn av en tjej som använt dem 1 gång (kollade od. priset på skorna, typ 800kr.). Så med min tajta studentbudget så finns det inte utrymme för någon lyx. Jag behöver praktiska skor, som man kan pulsa i lite snö med och som klara regn och halt underlag. Så även om jag dreglar över de bruna så är det nog den svarta modellen som blir mest trolig. Tänk om de kunde höja studiemedlet, bara lite?




                                       
Bild,  skopunkten.se

Flashback

Ibland gör saker ont långt efter att det hänt. Ibland får man en förklaring om varför något sagts, ibland inte. När saker kommer upp till ytan kan det göra ont, vare sig det är direkt eller i efterhand. Just nu gör det ont, och den som är orsaken känner sig säkert långt fran skyldig.

 

Another day in paradise

Tänkte skriva att jag vaknade upp till en ny dag i paradiset, men rätt ordval är nog slumrade. Vaknade klockan 4 inatt av att sambon väckte mig och "såg älgar" (?!). Eftersom jag har sjukt ont i halsen kunde jag inte somna om utan övertalade den snälle sömnprataren om att vi kunde gå och lägga oss framför tv:n. Han somnade efter 10 minuter, jag var vaken till halv 8, sen sov jag och vaknade om vartannat till halv 9.

Annars är det som vanligt här ute i paradiset. Eftersom hösten gör sig påmind så är det inte en trädgård i ständig grönska vi spanar ut över, men fortfarande är det ganska inbjudande. Kylan däremot går inte att lura bort och vi har börjat säsongens eldning i kaminen. 

Vidare under dagen ska vi iväg till lite second hand och kolla på en ny byrå, då vår gamla (egentligen inte vår)försvann hastigt till sin tidigare ägare. Men tills vidare springer vi runt i hemmet i underkläderna och städar.





                                              Längtar tillbaka till hibiskusarna på de grekiska öarna...
                                     


For real this time...

Har provat bloggosfären tidigare, men denna gången är det på riktigt. Här kommer finnas allt om min studentiga vardag, mat, livet mitt i ingenstans med sambon och allt annat som händer. Have fun... 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0