Blött

Okej, jag fick som jag ville. Snön är nästan borta och allting är istället blött och moddigt. Man kan inte få allt här i världen :P. Men eftersom att jag förväntade mig denna blöta verklighet så beställde jag ett par begagnade stövlar (eftersom mina gamla har ett litet hål på sidan). 119 spänn kände jag att jag hade råd med denna månaden. Eftersom det var min sista krönika för CITY i januari (som nu bloggaren Egoina fått ta över) så kom slutlönen och semesterersättningen som ett brev på posten (bokstavligt talat). Lite över 1000:- är jag nöjd med och så lite studiebidrag som grädde på moset. 

Update om vovven Björne. I fredags vägdes han in, 17,2kg är nu matchvikten :). Vi gissar på lite mer än dubbel så mycket när han är "färdig".



Produktiv

Idag är jag duktig, d.v.s. tråkig i bloggtermer. Jag pluggar, jobbar och söker jobb. Allt i en salig röra. Har jag tur blir jag klar i tid :S.


Help is on the way

Nu blir det akututryckning till svärföräldrarna (eller ja, inte sååå akut). Det skulle visst bli en lång dag för dem idag så det blir hundvakt och tv för vår del ikväll. Pluggpapperna följer med, men inte datorn, det är för lätt att halka in på f.b eller annat onödigt kul.

Hann precis slänga ihop en tomatsås med svamp och grönsaker som ska med bort och bli middag tillsammans med lite pasta. Mums!



Ingen lust att plugga

Min pluggkänsla infinner sig inte. Jag vet att det måste göras, men jag gör vad som helst för att låta bli att sätta mig med det. Om nästan precis 1 vecka ska uppgiften till skolan vara inlämnad och på söndag måste jobbet vara klart (3 texter kvar).

Vi har åtminstone fått upp vår skitsnygga karta på väggen (världskarta med antik finish). Looks good!



Stylish on a budget


www.hm.se

Nu är det inte roligt längre

Det var väl ok när man kunde skylla lite förseningar på snön och allt kaos det skapar här ute mitt på landet. Nu är den gränsen passerad sen länge, jag vill ha sommar och äta jordgubbar på uteplatsen...

                                           


Dancing!


Not really my style

Okej, det här är egentligen inte min grej, men jag tänkte prova ändå för att det verkade kul. Lite som att ha en klippdocka med riktiga kläder :P.

Klänningen har jag faktiskt redan, skitmysig och den har dessutom fickor!

Hade jag haft råd hade jag sett ut så här i helgen (allt från hm.se):

             
                            För skojs skull har jag räknat ihop priset för grejorna: 1025:-

Frusen

Idag är det helt jäkla sanslöst kallt här hemma. Har eldat som en galning sen jag kom hem men det har inte hjälpt än.
Skolan idag var underhållande. Min grupp kom till mötet, men inte handledaren. Hmm. Det var tydligen ett "tekniskt fel" igår när infon skulle komma ut, men tror nog att det var någon mänsklig faktor i det hela.

Hittade en jätteglad vovve här hemma när jag klev in genom dörren. Han har varit utan hundvakt idag och bara haft grannen på besök för att komma ut på en liten runda. Håller på att bli en stor vovve nu, nästan 16kg på 14 veckor <3


      

Mys


Layout?

Har försökt layouta bloggen en god stund nu, för det mesta utan att lyckas. Samtidigt har jag en hundvalp under bordet som ligger och småfiser efter för mycket godis från hundpassaren. Nu blir det middag i ensamhet också, så vad ska jag tillaga? Har bergränsat med tid och ork, men sambon har förjudit mig från att spendera ännu en kväll med endast riskakor och te. We shall see...


Funny as hell


Fika

Är hemma efter en dag i skolan. Skratt och kursbokskonspirationer byttes till storhandling på Maxi och tankning av bil = tomma plånboken. Nu är jag åtminstone hemma och tagit en liten fika med sambon. Semla idag igen ;), och kaffe. Drack kaffe i skolan också, nu är min hjärna så uppskruvad att jag säkert inte kommer kunna sova ikväll. Gaaah.

                                        

Perfekt lunch igår. Idag, not so much...

Igår hade vi något ljust ögonblick och lagade riktig mat. Omelett med räkor, stekta champinioner och sweet chili yoghurt. Yes! (Bild finns, men bloggaren är för lat för att hämta kamerasladden).
Idag är jag ensam hemma och jobbar, pluggar och är hundvakt. Lunch? 3 riskakor med pizzasmak innan hundbusen tyckte att han fick för lite uppmärksamhet. Räknar nu timmar och minuter tills sambon kommer hem, så att jag kan få i mig något ordentligt. Ca  timme och 30 minuter i nuläget.

Pluggi plugg

Egentligen hade jag behövt ägna hela dagen åt plugg för att lägga, som min lärare säger, "40 timmar i veckan, för detta är en heltids utbildning". Yes. Men för att jag ska kunna behålla min mentala stabilitet så måste jag kunna släppa det där nån gång. Men jag lovar, ska lägga psykologins grunder åt sidan ikväll för att börja med Goffman, har insett att det är lite mer brottom där.

                           

Hade jag varit en hemmafru hade jag fått sparken...

Jag och sambon blev kak-sugna. Inga kakor hemma, handlade igår och orkar inte baka. Resultat? Vi hittade ett pepparkakshus längst in i skåpet, som vi skulle satt upp i julas men inte pallade/hade tid. Sånu mumsar vi tak, pepparkaks-tak. Mmmm.

                                                      

Varför?

Varför ska jag behöva sätta mig klockan 9 på morgonen med skolarbete? Jo, för att bli klar nån gång i alla fall.

Det snöar igen, förbannade jäkla snö. Fortfarande ingen löpning utomhus. Planerar lite kvalitetstid med mitt Wii Fit senare...


                              

En vanlig dag i snöriket

Dagen skulle bestå av vedhämtning hos svärföräldrarna. Vaknar imorse av nyfallen snö och snövallar som blåst upp av den befintliga pudersnön. Jag blir tokig på denna förbannade snö! Vi kommer ändå försöka genomföra planen, men det kommer kanske bli lite jobbigare än förväntat.
Har vi tur så samlas hela sambons familj ikväll för pizza och nya "sherlock holmes".

                                         Så här kommer det nog fortsätta se ut ett tag till...
       

Av alla människor...

så finns det bara en som jag älskar allra mest!

                                       

En riktig fredagkväll

Vi är hos svärföräldrarna. Det blir matlagning, 40+ program och Skavlan följt av bra film och masor av popconr till the popcorn-queen.

Först jobb och fundringar kring sommarjobb...





Back on track

Fick plötsligt en lucka i schemat och kände för att lägga ut mitt liv i cyberspace igen. Så jag välkomnar mig själv tillbaka efter denna välbehövliga paus och fortsätter i samma takt.

Mer av mig blir det imorgon...

RSS 2.0